You are currently viewing IТAcademy и Краљевска фондација додељују бесплатна школовања за ђаке генерације

IТAcademy и Краљевска фондација додељују бесплатна школовања за ђаке генерације

Задовољство ми је да Вам се обратим и ове године и позовем Вашу школу да учествује на пројекту чији је циљ да награди најбоље матуранте из Србије и Републике Српске.

Акцију која се одржава осамнаесту годину заредом покренула је Фондација Њ.К.В. Престолонаследника Александра Карађорђевића за образовање и културу, а подржала IТAcademy која ће и ове године бити партнер краљевском височанству престолонаследнику Александру и доделити бесплатна школовања.

За 30 најбољих ђака генерације обезбеђујемо бесплатна једногодишња школовања на IТAcademy која ће моћи да похађају онлине, путем интернета, помоћу најсавременије платформе за учење на даљину.
Акцију доделе бесплатних школовања матураната средњих школа у Србији и Републици Српској медијски су подржали највећи домаћи портали и биће нам велика част да вас позовемо да будете учесници ове лепе манифестације.

ПРИКЉУЧИТЕ СЕ АКЦИЈИ

У досадашњим акцијама је учествовало преко 300 средњих школа, а неке од школа чији су ђаци генерације награђени јесу: Друга економска школа из Београда, Осма београдска гимназија, Техничка школа из Ужица, Средња школа из Крупња, Економско-трговачка школа из Горњег Милановца, Гимназија из Велике Плане, ЈУ СШЦ „Јован Цвијић” из Модриче и многе друге.

Овим путем Вас позивамо да вест о акцији објавите на сајту и позовете ђака генерације Ваше школе да конкурише за бесплатно школовање. Ово школовање је одлична прилика да ђак, уз похађање факултета, на једноставан и брз начин стекне знања, буде у току са најновијим трендовима и обучи се за ИТ област коју одабере. Пријављивање ће се вршити на овој страни након 21. јуна и свечаног пријема ђака генерације на Белом двору.

На овај начин желимо да упутимо позив и ђацима нижих разреда да се што више труде како би постигли добре резултате, јер постоје компаније које ће наградити њихов труд и помоћи им у наставку даљег школовања.

Пратите нас на друштвеним мрежама