Обавештење за наставнике, родитеље и ученике поводом априлског распуста

Обавештење за наставнике, родитеље и ученике поводом априлског распуста

0
(0)

Поштовани родитељи/ законски заступници и ученици,
Пролећни распуст за средње школе ван територије АП Војводине планиран је у периоду од 15. до 20. априла 2020.године, а први радни дан је требало да буде уторак 21. април.2020. године.
У ситуацији ванредног стања и низа мера, које се односе на контролу кретања грађана, кад је јавни градски и међуградски превоз готово укинут, кад су прекинути културни, туристички и спортски догађаји, сматрамо да дане предвиђене за пролећни распуст треба искористити за учење и да би прекидање наставе на даљину било на штету ученика, који свакако морају да буду у кругу породице и са што мање социјалних контаката у кући и ван куће.
У складу са наведеним планирана је промена календара образовно-васпитног рада:
-15. и 16. априла 2020. године (среда  и четвратак) – одвија се настава на даљину према најављеном распореду часова и друге активности школе које планирају за ученике;
-Од 17. до 20. априла 2020. године (петак- понедељак) – пригодни едукативни садржаји у вези са празником и садржаји који су у функцији квалитетног коришћења слободног времена ученика;
-Од 21. априла 2020. године (уторак) – наставак похађања наставе на даљину
Представљена промена календара образовно-васпитног рада омогућава нам да, по нормализовању ситуације, добијемо додатни простор за надокнаду кључних школских активности, о чему ћете бити благовремено обавештени.

Ваша оцена текста?

Кликните на звезду да би сте оценили текст!

Просечна оцена 0 / 5. Резултат: 0

Будите први који ће оценити текст!

Жао нам је што вам овај текст није био користан!

Хајде да побољшамо овај текст!

Реците нам како да га побољшамо?

Пратите нас на друштвеним мрежама