You are currently viewing Промоција Техничке школе

Промоција Техничке школе

Техничка школа у Неготину организовала је промоцију својих образовних програма у основним школама широм региона. Тим професора Техничке школе посетио је следеће школе: ОШ „Вук Караџић“, ОШ „Бранко Радичевић“и ОШ „Вера Радосављевић“ у Неготину, ОШ „Павле Илић Вељко“ у Прахову, Радујевцу и Душановцу, ОШ „Хајдук Вељко“ у Штубику, ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Јабуковцу и Салашу, ОШ „Бранислав Нушић“ у Уровици, ОШ „Стеван Мокрањац“ у Кобишници, ОШ „Момчило Ранковић“ у Рајцу, ОШ „Стефанија Михајловић“ у Брзој Паланци и ОШ „Бранко Перић“ у Рудној Глави.
Током промоције, ученицима осмог разреда представљени су различити образовни профили и могућности које пружа Техничка школа. Посебна пажња посвећена је новим смеровима и дуалном образовању, што је изазвало велико интересовање међу будућим средњошколцима.
Презентација је омогућила основцима да стекну јаснију слику о животу и раду у нашој школи. Циљ ових промоција је да се ученицима основних школа пруже правовремене и квалитетне информације како би могли да донесу најбољу одлуку о наставку свог образовања.
Промоције су наишле на позитиван одјек како међу ученицима, тако и међу наставницима основних школа, што потврђује успешност ове акције и важност сарадње између образовних институција у нашем региону.
Пратите нас на друштвеним мрежама