You are currently viewing ТЕХНИЧКА ШКОЛА НЕГОТИН И ЕЛИКСИР У АКЦИЈИ

ТЕХНИЧКА ШКОЛА НЕГОТИН И ЕЛИКСИР У АКЦИЈИ

Неопходност да се формални образовни систем прилагоди потребама привреде за кадровима, подстакла је развој модела средњег стручног образовања у оквиру кога се знање стиче и у школи и у компанији. Од ове године и наша школа се налази међу школама које својим ученицима могу омогућити средње стручно образовање по новом моделу који се показао веома успешним у Аустрији и Немачкој, земљама у којима се дуално образовање успешно реализује већ годинама.

Телевизија Исток је у циљу бољег упознавања ученика и родитеља са предностима новог начина образовања у свом студију угостила Сашу Николића, директора ТШН и Тину Николић, психолога фирме Еликсир из Прахова. Погледајте и саслушајте пажљиво интервју! У њему ћете чути о школи, плановима, практичној настави, учењу, раду и могућности да ученици добију запослење у Еликсиру, али и о плановима компаније да, кроз пројекте изградње Индустријско-хемијског парка и стамбено-пословног простора, наставе успешну сарадњу са ЛЗ у унепређењу квалитета живота у нашем граду.

Поштовани родитељи и мали матуранти,
Размислите! Посаветујте се и договорите! Можда је ово баш она прилика која може будућност вас и ваше деце учинити лакшом и лепшом.
Храбро! Са нестрпљењем вас очекујемо.

Пратите нас на друштвеним мрежама